Cautare

313 de rezultate pentru "clasament stoenesti" (4.51 secunde)
Dar Bing ocupa doar locul doi in clasament. Yahoo! e primul, cu o rata de succes de 81,36%. El este motorul de cautare cel mai precis.
Ofensiva operatorului in lupta pentru clienti, mai ales ca a pierdut un loc in clasament pe piata de televiziune in favoarea Romtelecom, care a intrecut numarul de 1,12 milioane de clienti ai UPC, cuprinde si o serie de noi pachete de servicii cu preturi intre 53 si 89 de lei (TVA inclusa).
Celelalte 10 site-uri din clasament au mii de angajati. Noi avem mai putin de 100, astfel incat donatia dumneavoastra va fi o investitie foarte buna intr-o organizatie non-profit foarte eficienta.
Huffington Post face si un clasament al tarilor cu cea mai mare viteza a internetului, care plaseaza Romania pe locul 9, cu o viteza medie de 6,4 Mb/s.
Techwench a realizat un top 5 al miturilor despre computere, clasament pe care il preluam si noi. 1. Mitul hackerului "Un hacker iti poate porni computerul si il poate utiliza in timp ce tu dormi.
Hackerii romani, din nou in top China si Indonezia sunt in fruntea unui clasament al tarilor din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume, in timp ce Romania ocupa locul 9, conform unui studiu realizat de o societate de securitate informatica americana, anunta Mediafax.
Urmatorii in acest clasament sunt Klaus Iohannis (190.319 mensiontri), Elena Udrea (124.336 mentionari), Monica Macovei (67.954 mentionari) si Calin Popescu Tariceanu (61.055 mensionari).
CAT MUSIC si-a adjudecat pentru anul 2012 si jumatate din top 10 cele mai difuzate piese conform aceluiasi clasament.
Pe tot parcursul show-ului, cei din sala i-au putut admira picioarele, despre care se spune ca ar putea ocupa unul dintre primele locuri intr-un clasament al "celor mai frumoase picioare din lume".
Pentru al saselea an consecutiv, in 2013, Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brand la categoria produse din carne, in urma celui mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat de revista Reader’s Digest in 15 tari, printre care si Romania.De asemenea, Cris-Tim a ocupat locul 8 in "Top 50 cele mai puternice branduri romanesti in 2013", clasament ce are la baza studiul realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz.
Va prezentam mai jos un clasament in acest sens, cu precizarea ca averile respective au fost estimate in moneda europeana de astazi.
s-au mobilizat extraordinar si ne-au ridicat in clasament, a mai adaugat artistul. - In aceste doua saptamani, m-am maturizat mai mult decat in ultimii 2 ani.
Pneumologii au facut si un clasament al tarilor in functie de rata de deces legata de bolilor pulmonare. Belgia, Danemarca, Ungaria, Irlanda si Marea Britanie inregistreaza rate de deces mari:
Din pacate, problemele psihice au ajuns sa tulbure vietile tot mai multor romani, astfel ca Romania ocupa locul 3 intr-un clasament european privind numarul afectiunilor psihice.
Ati stabilit un anumit clasament si nu trebuie sa modificati nimic din ce v-ati propus pana acum. Acordati mai multa grija sanatatii.
Includerea in acest clasament se bazeaza pe o analiza a performantelor economice, sociale si de protectie a mediului, evaluand de asemenea guvernanta corporatista, managementul riscului, standardele liniei de aprovizionare si productie, precum si practicile si procesele de munca.
Criteriile sunt ca produsul sa fie calitativ si competitiv si pentru aceasta ar trebui organizate cat mai multe targuri cu produse traditionale, sa existe o autoritate care sa aiba un clasament al acestor produse in functie de calitatea lor si sa se inteleaga etapele pe care producatorii trebuie sa le parcurga pentru aplicarea in practica a retetei, astfel incat produsul sa aiba pretul competitiv pe piata.
Desi, in mod imbucurator, tara noastra nu se afla pe un loc fruntas intr-un clasament intocmit la nivelul UE, datele statistice nu trebuie ignorate, agresiunile de orice natura asupra femeii, reperezentand o incalcare grava a drepturilor omului.
Pe acest parcurs politic Turcia a devenit o mare putere economica (a 10-a, intr-un clasament neoficial) creandu-si propriul imperiu in partea de Asie de care era legata istoric.
1 Columbia 2 Romania 3 Israel 4 Turcia 5 Africa de Sud 6 Algeria 7 Ethiopia/Nepal 8 Spania 9 Polonia 10 Norvegia - Specialistii atrag insa atentia ca acest clasament este discutabil, intrucat fiecare copil percepe altfel fericirea.Totusi, potrivit studiului, copiii romani au o stima de sine ridicats, sunt multumiti de aspectul lor fizic si sunt incantati de ceea ce fac la scoala.
google-analytics.com